Förskola och fritidshem Dal-lyan

Vackert belägen intill Fuluälven i Sörsjöns gamla skola finner ni oss.

Här bedriver vi en i dagsläget ganska ovanlig förskole- och fritidsverksamhet, med liten barngrupp och stor gemytlighet!

Maten är hemlagad och kommer direkt från vår restaurang.

Vårt arbete utgår från läroplanen Lpfö 98 och läroplan för fritidshemmet. Kvalitetsbedömning görs halvårsvis i samråd med Malungs För- och grundskolechef Gunilla Kapla.

Vi följer Malungs kommuns riktlinjer. 

Vår inriktning är en form av Ur och skur- fokus på utevistelse, och vi använder vår fantastiska utemiljö som främsta verktyg för att nå våra mål. Lugn och harmoni för att utveckla kreativitet och få ta plats och skapa en stark och trygg identitet. Samtidigt är det viktigt för oss som är få till antalet att komma ut till större grupper inför starten i förskoleklass. Därför besöker vi ofta blivande klasskamrater i Sälen med våra 5-åringar så de får en lugn introduktion till en större grupp.

Vi har unika möjligheter att uppleva naturen riktigt ,riktigt nära och frihet att göra fina utflykter. Längdskidåkning, skridsko, fiske, bärplockning, fjällturer,mm är sådant vi bakar in i vår vardag som både liten och stor uppskattar väldigt mycket.

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)